VVOJ’s All American Muckraking Pubquiz Night

Dit jaar geen prijsuitreiking tijdens de VVOJ Conferentie. De Loep en het VVOJ Jaarboek krijgen samen een eigen event in het vroege voorjaar van 2018. Maar bóy, hebben we een mooi alternatief gevonden: The All American Pubquiz Night – a Muckraking Event. En uw host is deze avond….. Greg Shapiro!

It’s gonna be huge. ReallyIt’s gonna be absolutely fantastic. En geen man die deze woorden beter in Trumpiaanse tongval kan uitspreken dan Greg Shapiro, de Nederlandse Amerikaan die zijn reputatie als stand-upcomedian vestigde met Boom Chicago. Solo maakte hij shows zoals Going Dutch, How to Be Orange en Superburger. En begin dit jaar ging zijn Trumpimitatie viral in het filmpje The Netherlands Second van Arjen Lubach.

Shapiro is ook producent en host van de Youtubeshow United States of Europe, waar hij Europese leiders op de korrel neemt. Ter voorbereiding op de pubquiz night adviseren wij verder Shapiro’s Youtube-tutorial ‘How to do a Trump Imitation, even when you have large hands’.

Toegang tot de pubquiz is inbegrepen bij het diner, dat weer inbegrepen is bij de conferentietoegang. We verkopen dus géén losse toegangskaartjes voor deze All American Pubquiz Night. Sorry.

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017 werd mede mogelijk gemaakt door: