Anders dan in voorgaande jaren schotelen we onze conferentiegangers ditmaal geen lijst met aanbevolen hotels in Maastricht voor. Het online aanbod van overnachtingsmogelijkheden is groot, van couchsurfen via airb&b tot ‘ongekende en eenmalige’ kortingen op luxe hotelkamers (let op de kleine lettertjes!). Een potje prijsvergelijken op basis van de conferentielocaties en de gewenste overnachtingsdagen werkt dus het snelst.

Een van die #VVOJ17-locaties is

Amrâth Grand Hotel De l’Empereur

De L’Empereur is het conferentiehotel voor #VVOJ17. Hier speelt het programma op vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag zich af. Hier verblijven ook de sprekers en trainers. Bovendien is hier op vrijdagavond in de balzaal het diner, opgeluisterd met VVOJ’s All American Muckraking Pubquiz Night, waarvoor stand-upcomedian Greg Shapiro heeft getekend als quizmaster.

Maastricht Midweekend

Zin om na de conferentie nog even in Maastricht te blijven hangen? Dan kan het interessant zijn een Maastricht Midweekend te boeken. Dit arrangement geeft korting op hotelovernachtingen van zondag tot donderdag, gecombineerd met een speciaal samengesteld aanbod aan activiteiten. Hier vind je meer informatie.